ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ


                  

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…

Οι αναγνώστες μπορεί να θυμούνται την μάλλον κωμική πρακτική του Valéry Giscard d’Estaing καθώς ηγήθηκε των εργασιών της συνταγματικής σύμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κατά τη διάρκεια της δεκατέτράμηνης συνεδρίασης έως τις 11 Ιουλίου 2003. Παραθέτοντας μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στους Irish Times την επόμενη ημέρα:

 

 

dragon turtle1

 “Η Συνέλευση για το Μέλλον της Ευρώπης ολοκληρώθηκε με μία τελική εμφάνιση του στα ύψη ρητορική. Ο Πρόεδρός της, κ Βαλερί Ζισκάρ ντ ‘Εστέν, έκλεισε την τελευταία συνεδρίαση μετά από μια σειρά από αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σχέδιο συντάγματος, συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων για μια επίσημη σημαία της ΕΕ, ενός ύμνου, μιας επετείου και ενός συνθήματος.


Valery-Giscard-d-Estaing-1

Αλλά κράτησε τα τελευταία του λόγια για τον Wu Kei, μια χελώνα με το κεφάλι ενός δράκου που ο κ Ζισκάρ τοποθετούσε στο γραφείο του κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. «Το τελευταίο πρόσωπο που θα ήθελα να ευχαριστήσω είναι η χελώνα μου Wu Kei. Παρακολούθησαυπό την ηγεσία τηςτο ταξίδι μας. Όταν ήμασταν στη μέση του ρεύματος, μας οδήγησε, όπως έκανε για τους πρώτους κινέζους αυτοκράτορες, μέχρι που καταφτάσαμε στις όχθες του ποταμού. Και περιμένω, όπως πολλοί από εσάς θα πιστεύετε, ότι, από την αρχή, ήξερε που ήθελε να μας πάει », είπε. Ο κ Ζισκάρ στη συνέχεια έβαλε μερικά φύλλα μαρουλιού στο στόμα της χελώνας. Η χελώνα δεν είπε τίποτα. ”

 

468331-resserver 468332-resserver1

 

 ΠΗΓΗ 1

ΠΗΓΗ 2

 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 2012 : ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!  

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ????? ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ LOΝDON ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ 2021 ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥ..........ΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 
  
 
  
 

   

 

ΠΗΓΗ 4

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια